De Signjugglers

Originele openingsact?

Bent u op zoek naar een originele openingsact voor uw evenement, bedrijf of feest? Zoek dan niet verder! De signjugglers en trickers van Contraversial brengen de aandacht van uw doelgroep direct op de goede plek. Een openingsact moet spectaculair en energiek zijn. Dát is precies wat wij brengen.

Feestelijke opening

Originele openingsact evenement

Door middel van spectaculaire tricks en gechoreografeerde dans die onze artiesten (indien gewenst) onder muzikale begeleiding presenteren is de aandacht direct gevestigd op de juiste plek. De combinatie van indrukwekkende salto’s, met op maat gemaakte signboards zorgen voor een boeiend showelement. Entertainment van begin tot eind! Uiteraard kijken wij altijd naar uw specifieke wensen bij het opzetten van een openingsact.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Of ontvangt u graag een prijsindicatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Opening bedrijfspand

Het openen van een nieuw bedrijfspand is hét moment om te laten zien wat u in huis heeft. Onze signjugglers assisteren u hier graag bij. Door middel van professionele tricks als salto’s, en backflips trekken onze enthousiaste signjugglers direct de aandacht van het publiek. Met behulp van de op maat gemaakte signboards brengen zij vervolgens de gewenste boodschap over. Onze signjugglers weten een glimlach op ieders gezicht te toveren en zijn geboren entertainers!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

en_GBEnglish (UK)